0800330813

Як заощадити на грошових платежах?

На сьогоднішній день існує велика кількість способів для того, щоб перевести гроші не тільки по країні, але і по всьому світу. Є як термінові, так і не термінові перекази, всі вони мають свої особливості. Серед них можна виділити популярні грошові перекази, а також способи, які йдуть в минуле, оскільки через них відправка грошей коштує дорого і кошти йдуть адресату достатньо довго.

Як саме можна перевести гроші?

Грошові перекази Україна

До найпопулярніших систем переказу грошей можна віднести:

  • термінові перекази (Western Union, MoneyGram та інші);
  • SWIFT-платежі;
  • поштові перекази;
  • перекази з картки на картку;
  • PayPal;
  • перекази між електронними гаманцями.

Всі системи переказів грошових коштів мають не тільки різну комісію, але і своє призначення. Найпростіший спосіб перерахування грошей - це з банківської карти на карту. Однак таку операцію можна зробити всередині країни. Якщо ж перераховувати гроші за кордон, то необхідно використовувати інші системи. Термінові перекази на сьогодні користуються великою популярністю. Для того, щоб відправити гроші, відправнику необхідно знати ім'я та прізвище отримувача латинськими буквами, а також вказати місто і країну отримання. За допомогою такої системи гроші зараховуються на протязі декількох хвилин до декількох годин. Це залежить від того, в яку країну ви відправляєте переклад.

Особливості грошових переказів

Поштові перекази на сьогоднішній день практично не актуальні через те, що при відправці грошей береться висока комісія і гроші можуть йти до декількох тижнів, враховуючи в яке місто або країну ви відправляєте переклад. Електронні гаманці в Україні практично не використовуються, так як більшість робітників сервісів належать Російської Федерації і з накладенням санкцій практично всі електронні гаманці в Україні заблоковані. Через це доводиться шукати інші джерела перерахування грошей.

Swift-переклад зручний тим, що гроші зараховуються прямо на банківську карту або рахунок. Якщо ж вам необхідно перерахувати гроші за навчання та інше, то ця система грошових переказів прийде вам на допомогу. До її нестачі відноситься висока комісія. PayPal на сьогоднішній день одна з найдешевших систем переказів, тому з кожним роком вона набирає популярність. За допомогою неї можна перераховувати гроші на пряму як на карту, так і на банківських рахунок. Гроші зараховуються миттєво, при цьому валюта може конвертуватися в залежності від того, яка валюта власника картки. За допомогою цієї системи переказів можна легко заощадити на SWIFT-переказів, які беруть досить велику комісію, при цьому існує мінімальна сума, яку можна перераховувати.

Як ще можна перевести гроші в Україні?

Крім описаних методів, жителі України можуть скористатися послугами компанії Кіт Груп, яка має десятки відділень по всій країні. У касах обмінниках Кіт Груп можна не тільки обміняти валюту, і провести грошові перекази по країні швидко, без черг і з мінімальною комісією. Дізнатися детальніше про умови співпраці можна на сайті компанії.