0800330813

Вигідні альтернативи банківським депозитам

Зараз існує кілька варіантів, де можна зберігати свої заощадження, при цьому отримувати за це прибуток. В основному, багато людей вирішують зберігати гроші в іноземній валюті, так як національні гроші в Україні досить нестабільні. Де можна зберігати гроші, при цьому отримувати за це прибуток? Розглянемо далі.

Топ-методів, як можна не просто зберігати, а заробляти гроші

Депозити Україна

  1. Банківські депозити. Найпростіший спосіб заробити додаткові гроші на своїх заощадження. Відсоток прибутку залежить від того, в якій валюті ви думаєте зберігати кошти.
  2. Трейдингові біржі. Складний варіант для того, щоб дійсно заробити гроші, так як необхідно більш детально проаналізувати ринок для отримання прибутку. Також ви можете звернутися до професіоналів, які зроблять все за вас, проте необхідно бути уважними, оскільки такі компанії можуть виявитися шахрайськими;
  3. Прибуток на різниці валют. На сьогоднішній день таку практику використовують все більше, але при цьому, як і на трейдингових біржах необхідно детально аналізувати фінансовий ринок, щоб отримати максимальну вигоду з обміну;
  4. Вкладення в нерухомість. При внесок грошей в житло - це гарантія на майбутнє. Для отримання з нерухомості прибутку ви можете його здавати, тим самим відбити вкладену суму на кілька років.

Всі способи по-своєму гарні, так як гроші повинні працювати, а не просто лежати вдома під подушкою. Більш старше покоління довіряє банкам, так як вони можуть з упевненістю прийти в установу і довірити свої кошти професіоналам, при цьому отримувати надбавку до пенсії. Але ті, хто намагається заробити, шукають інші способи, тому йдуть по більш складному шляху. Для того, щоб отримати прибуток з вкладеннями грошей на трейдингових біржах необхідно аналізувати все, що відбувається і вчасно здійснювати операції. Для цього є доступні інструменти у вигляді графіків, діаграм, які зможуть вам допомогти зробити глибокий аналіз і бути у виграші.

Чи можна самостійно заробити?

На різниці валют ви можете вести всі операції самостійно. Багато пунктів обміну викладають графіки зміни валют по відношенню до національних грошей і інших валют. Також варто враховувати всі зміни на рівні Національного банку України. Це допоможе вибирати сприятливі періоди, коли можна заробити на обміні валют. Зараз цю інформацію можна отримати на сайтах обмінних пунктів, а також придбати валюту в онлайн-режимі. У Харкові і Україні в цілому лідером в секторі валютообмінних операцій є компанія Кіт Груп. На її сайті регулярно публікуються актуальні курси валют і свіжі новини фінансового сектора.