0800330813

Курс валют в банках Харкова

Для того, щоб розвивати свій бізнес, потрібно весь час відслідковувати курси валют не тільки на українських сайтах, але і в харківських банках. Від цього залежить підписання контрактів, які зумовлюють партнерів на тривалий період часу. Таке джерело інформації дозволить вам звести до мінімуму втрати на різниці курсів валют і отримати прибуток. Від чого ж може залежати курс валют в харківських банках? З цим питанням потрібно ознайомитися якомога детальніше.

Що впливає на курс валют в харківських банках?

Курс валют в банках Харкова

Курс з обміну валют в банках міста Харкова встановлюється, виходячи офіційних даних, які озвучуються Національним банком України. Саме НБУ контролює діяльність всіх українських банків і може регулювати всі події міжбанківського валютному ринку. Для того, щоб регулярно підтримувати курс гривні по відношенню до іноземних валют, Національний банк України може застосовувати такі інструменти, як:

  • збільшення або зменшення процентної ставки за кредитними зобов'язаннями;
  • проведення валютних інтервенцій;
  • продаж боргових зобов'язань;
  • установка обмеження з продажу сум, яку можна прочекати протягом доби.

Також курс валют в Харкові безпосередньо залежить від економічної ситуації в Україні. Рівень ВВП і ВНП, інфляція створюють певні умови для ведення торгів на валютному ринку. З ростом інфляції в країні, може прямо пропорційно рости і курс валют. Також є фактори, які суттєво впливають на зростання курсу валют, а саме:

  1. Попит і пропозиція. З ростом курсу валют, багато жителів нашої країни скуповують валюту, чим створюють брак іноземних грошей в казні держави. У зв'язку з цим банки змушені підвищувати вартість іноземної валюти.
  2. Надходження інвестицій. Коли закордонні компанії та партнери інвестують валюту в розвиток держави, вартість валюти падає, так як вона є в банках в потрібному обсязі.
  3. Політична ситуація. Зовнішня політика безпосередньо залежить від зростання курсу валют. Держави можуть укладати контракти, які дозволяють приток інвестицій в місто Харків. Також це працює і у зворотному випадку. У момент конфлікту між державами це може призвести до підвищення курсу валют, так як в фінансовому плані країна несе великі втрати.

Кому може бути цікавий курс валют в банках Харкова?

В першу, чергу курс іноземної валюти по відношенню до гривні буде цікавий українським підприємцям і бізнесменам, так як багато з них закуповують свій товар за кордоном і розрахунок йде в іноземній валюті. Трейдерам також важливо відстежувати динаміку зміни курсу валют, так як від цього безпосередньо залежить їхній дохід і це їм дозволить безпосередньо скласти прогнози на найближче майбутнє.

Зміна курсу валют може хвилювати не тільки людей, які пов'язані безпосередньо з міжнародною торгівлею, а й звичайних жителів Харкова, так як багато хто може їздити за кордон не тільки по діловим зустрічам, а й просто подорожувати. Тому, щоб не втратити в грошах, необхідно завчасно провести обмін валют.

Обмін валюти в КІТ Груп

Обмін Кіт Груп

Вибираючи обмінний пункт КІТ Груп ви гарантовано обміняєте валюту за найвигіднішим курсом міста Харкова. Компанія ретельно відстежує ситуацію на валютному ринку і пропонує своїм клієнтам тільки найвигідніші умови. КІТ Груп працює цілодобово, тому ви можете обміняти валюту в зручний для себе час. Протягом 7 років компанія "КІТ Груп" постійно розширюється і на сьогоднішній день існує велика кількість обмінних точок не тільки в Харкові, але і в інших містах України.

Тут можна провести ряд операцій:

  • зафіксувати курс онлайн;
  • перевести гроші в будь-яку країну світу;
  • відстежити динаміку різних курсів, включаючи крос-курси;
  • дізнатися актуальні фінансові новини світу.